Velpse korfbalclub SIOS '61 Steun Sios'61 via SponsorKliks

Sios ’61 is zoals de naam doet vermoeden opgericht in 1961 in Velp (GLD).

De laatste jaren groeit de vereniging weer behoorlijk vooral door een toenemend aantal jeugdleden.

Onze accommodatie is op sportpark Overhagen, vlak naast het natuurgebied ‘Biljoen’. Sios ’61 is een sportieve en gezellige vereniging, waar veel aandacht wordt besteed aan zo goed mogelijk korfballen in de wedstrijdcompetitie, maar ook aan een stuk ontspanning tijdens nevenactiviteiten.

Korfbal is een gemengde sport voor jongens en meisjes. Ons clubhuis is dan ook een sociale ontmoetingsplaats waar vele vriendschappen zijn begonnen. Bij Sios’61 kunnen kinderen al vanaf jonge leeftijd terecht. Vanaf 6 jaar is er de mogelijkheid tot het spelen van wedstrijden, maar als je wil, kun je al vanaf 4 jaar kennismaken met korfbal in de Kangoeroeklup.
Veel leden zijn naast hun sportieve inzet ook actief als kaderlid bij Sios ’61. Er wordt veel georganiseerd. Bij Sios ’61 is altijd wat te doen.

Sios werkt samen met EKCA en Wesstar.

Naast de reguliere korfbalcompetitie kun je bij ons ook terecht voor een KombiFit training. Bij KombiFit staat samen gezellig sporten centraal. Het uitgangspunt van de training is naast korfbal een divers sport- en beweegaanbod aanbieden die is afgestemd op de behoefte van de deelnemers. Naast sport vinden we het sociale aspect belangrijk. Gezelligheid staat voorop!

 

Delen: Delen via Facebook Tweet dit